Mercure Hotel Amsterdam West
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis wifi Air Conditioning

Mercure Hotel Amsterdam West

Oude Haagseweg 20
1066 BW Amsterdam
Nederland
T: +31 20 512 67 67
frontoffice@mercureamsterdam.com

Alle Kamers

Kies het juiste kamertype voor uw verblijf

Locatie

Alles over de locatie, omgeving & routeplaner

Voucher Winkel

Geef het geschenk van vreugde met hotelvouchers

Beoordelingen

Wat gasten over het hotel zeggen

Locaties Amsterdam

Foto © Shutterstock

Locaties

Centraal tussen schiphol en de binnenstad

Of u nou een hotel zoekt voor een zakelijke overnachting of voor vakantie; het Mercure Hotel Amsterdam West ligt altijd centraal, ongeacht uw doel. Reis eenvoudig en snel door naar Amsterdam Airport Schiphol. Of overnacht in alle rust na een vermoeiende beursdag in de RAI Amsterdam. Wilt u de prachtige binnenstad van Amsterdam ontdekken, of gaat u een dagje naar Zandvoort? Ook dan zit u centraal bij Mercure Amsterdam West!

Amsterdam Airport Schiphol

Hotel Mercure Amsterdam Airport Schiphol Shuttle

Foto © Shutterstock

Schiphol – voluit Amsterdam Airport Schiphol – is de grootste luchthaven van Nederland, en de op twee na grootste van Europa. Dagelijks vertrekken meer dan duizend vliegtuigen naar uiteenlopende bestemmingen over de hele wereld. Vertrek uitgerust met het vliegtuig en overnacht bij Mercure Hotel Amsterdam West.

Zandvoort

Hotel Amsterdam Circuitpark Zandvoort

Foto © Shutterstock

Zandvoort is één van de populairste badplaatsen van Nederland. Op ongeveer 25 kilometer van Amsterdam, bevindt zich in Zandvoort het dichtstbijzijnde strand vanuit de stad. Daarnaast is het vanaf Amsterdam Centraal eenvoudig met de trein te bereiken. Ideaal voor een dagje uit dus!

Circuitpark Zandvoort is eveneens een trekpleister in de plaats. Het racecircuit heeft een lange historie en al in de jaren ’50 vonden er Formule 1 races plaats. Ook vinden er vanaf 2021 weer Formule 1 races plaats, waardoor de populariteit van het circuit weer verder opleeft.

RAI Amsterdam

RAI Amsterdam beurs

Foto © Shutterstock

RAI Amsterdam

De RAI Amsterdam is één van de bekendste beurscomplexen van Nederland. Jaarlijks vinden er tientallen beurzen en congressen plaats in het complex. Bekende evenementen zijn onder andere de HISWA, Horecava, Huishoudbeurs, IBC en de Provada. Ook vinden er muziekevenementen plaats. Zo is het één van de locaties tijdens het Amsterdam Dance Event.

Johan Cruijff Arena

Johan Cruijff ArenA Amsterdam Hotel

Foto © Shutterstock

Johan Cruijff Arena

De Johan Cruijff ArenA – voorheen bekend als de Amsterdam ArenA – is het grootste stadion van Nederland. Voetbalclub AFC Ajax heeft in de ArenA haar thuis. Naast voetbalwedstrijden, vinden er ook grote concerten plaats in de ArenA. Zo weten de Toppers de ArenA meermaals per jaar uit te verkopen met hun Toppers in Concert shows.
Johan Cruijff ArenA Amsterdam Hotel

Foto © Shutterstock

AFAS Live & Ziggo Dome

AFAS LIVE en Ziggo Dome in Amsterdam

Foto © Shutterstock

AFAS Live & Ziggo Dome

Muziekliefhebbers zijn in Amsterdam op de juiste plaats. Om de hoek van de Johan Cruijff ArenA vindt u de concertzalen AFAS Live en de Ziggo Dome. In beide zalen treden regelmatig grote artiesten op. Ook vinden er veel jaarlijks terugkerende evenementen plaats. In AFAS Live zijn dit onder andere het Gouden Televizier-Ring Gala en het Sportgala. In de Ziggo Dome vinden onder meer Symphonica in Rosso en Holland zingt Hazes elk jaar plaats.

Zuidas

Zuidas Amsterdam Hotel

Foto © Shutterstock

Zuidas

De Zuidas is een Amsterdams zakendistrict. Hier zijn onder ander het World Trade Center en de hoofdkantoren van ING en ABN AMRO gesitueerd. Ook bevinden zich hier kantoren van onder andere Google, AkzoNobel en Deloitte. Met de bus bereikt u de Zuidas in enkele minuten vanuit het hotel.

Zuidas Amsterdam Hotel

Foto © Shutterstock